Bogdani: Opozita në Parlament, e blerë nga kryeministri – A2

Bogdani: Opozita në Parlament, e blerë nga kryeministri

Gert Bogdani deklaroi se miratimi i ngritjes së komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta me 101 vota pro tregoi se opozita parlamentare është e blerë nga kryeministri dhe Partia Socialiste.

Shkarkoni aplikacionin e A2