“Bojkotojmë zgjedhjet”, 132 familje në Shkodër kërkojnë legalizimin e banesave

Publikuar më: 25/3/2023, ora 14:54

“Bojkotojmë zgjedhjet”, 132 familje në Shkodër kërkojnë legalizimin e banesave

Publikuar më: 25/3/2023, ora 14:54

132 familje në Shkodër kërcënojnë me bojkotim të zgjedhjeve. Ata organizuan këtë të shtunë një protestë dhe deklaruan se nëse nuk do t’u legalizohen banesat, nuk do të votojnë në 14 Maj. Përfaqësuesit e tyre u shprehën të zhgënjyer nga politika, pasi siç thanë prej vitesh kanë marrë premtime, por jo zgjidhje konkrete.

“Bojkotojmë zgjedhjet”, 132 familje në Shkodër kërkojnë legalizimin e banesave

Publikuar më: 25/3/2023, ora 14:54

132 familje në Shkodër kërcënojnë me bojkotim të zgjedhjeve. Ata organizuan këtë të shtunë një protestë dhe deklaruan se nëse nuk do t’u legalizohen banesat, nuk do të votojnë në 14 Maj. Përfaqësuesit e tyre u shprehën të zhgënjyer nga politika, pasi siç thanë prej vitesh kanë marrë premtime, por jo zgjidhje konkrete.