Bombardime në Zaporizhzhia, motori i termocentralit bërthamor goditet nga Ukraina

Publikuar më: 4/9/2022, ora 20:18

Bombardime në Zaporizhzhia, motori i termocentralit bërthamor goditet nga Ukraina

Publikuar më: 4/9/2022, ora 20:18

Probleme serioze raportohen në impiantin bërthamor të Ukrainës, më i madhi në Europë, me bombardimet që kanë goditur një prej motorëve, ndërsa është shkëputur dhe lidhja e fundit me linjën energjetike. Presidenti Zelensky, paralajmëroi Europën se Putin po tenton me të gjitha mënyrat për të prishur jetën normale të qytetarëve të kontinentit të vjetër.

Bombardime në Zaporizhzhia, motori i termocentralit bërthamor goditet nga Ukraina

Publikuar më: 4/9/2022, ora 20:18

Probleme serioze raportohen në impiantin bërthamor të Ukrainës, më i madhi në Europë, me bombardimet që kanë goditur një prej motorëve, ndërsa është shkëputur dhe lidhja e fundit me linjën energjetike. Presidenti Zelensky, paralajmëroi Europën se Putin po tenton me të gjitha mënyrat për të prishur jetën normale të qytetarëve të kontinentit të vjetër.