“Boom” lejesh ndërtimi për pallate dhe hotele – A2

“Boom” lejesh ndërtimi për pallate dhe hotele

Ndërtuesit e kanë ndarë fokusin e tyre mes pallateve dhe hoteleve. Këto janë dy kategoritë e objekteve që kanë pasur një “boom” lejesh ndërtimi të dhëna gjatë vitit 2018. Sipas Institutit të Statistikave, vitin e kaluar u dhanë 248 leje ndërtimi për banim me rritje 47% kundrejt një viti më parë.