“Borderline”, ditari poetik i rinisë të Skënder Sherifi

Skënder Sherifi, një nga shkrimtarët shqiptarë më të vlerësuar në vendet frankofone, i ftuar në A2 prezanton librin e tij të fundit, “Borderline”. Shkrimtari që prej moshës jeton prej moshës 1-vjeçare në Francë dhe Belgjikë, prezanton poezitë në veprën e fundit një ditar poetik të rinisë së tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN