Bordi i Transparencës, Ahmetaj: Do vazhdojë së ekzistuari për të ndalur abuzimet

Publikuar më: 9/6/2022, ora 14:21

Bordi i Transparencës, Ahmetaj: Do vazhdojë së ekzistuari për të ndalur abuzimet

Publikuar më: 9/6/2022, ora 14:21

Çmimi i naftës kapi rekordin dje qe nga ngritja e bordit të transparencës, por pavarësisht kritikave puna e këtij bordi për caktimin e çmimit do të vijojë, deklaroi zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj pas mbledhjes së qeverisë. Ndërkohë Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku njoftoi se qeveria ka miratuar ndërtimin e dy parqeve fotovoltaike në Korçë, për gjenerimin e energjisë alternative.

Bordi i Transparencës, Ahmetaj: Do vazhdojë së ekzistuari për të ndalur abuzimet

Publikuar më: 9/6/2022, ora 14:21

Çmimi i naftës kapi rekordin dje qe nga ngritja e bordit të transparencës, por pavarësisht kritikave puna e këtij bordi për caktimin e çmimit do të vijojë, deklaroi zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj pas mbledhjes së qeverisë. Ndërkohë Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku njoftoi se qeveria ka miratuar ndërtimin e dy parqeve fotovoltaike në Korçë, për gjenerimin e energjisë alternative.