Bordi studentor, sondazhi: 45% e studentëve janë skeptikë për të bërë vaksinën

Publikuar më: 20/10/2021, ora 08:52

Bordi studentor, sondazhi: 45% e studentëve janë skeptikë për të bërë vaksinën

Publikuar më: 20/10/2021, ora 08:52

Studentët dhe përpjekjet e tyre për t’u organizuar kanë qenë në fokus këtë javë, e cila shënoi dhe fillimin e një viti të ri akademik. Gevio Tabaku nga Bordi Kombëtar Studentor, i ftuar në Dita Jonë.

Bordi studentor, sondazhi: 45% e studentëve janë skeptikë për të bërë vaksinën

Publikuar më: 20/10/2021, ora 08:52

Studentët dhe përpjekjet e tyre për t’u organizuar kanë qenë në fokus këtë javë, e cila shënoi dhe fillimin e një viti të ri akademik. Gevio Tabaku nga Bordi Kombëtar Studentor, i ftuar në Dita Jonë.