Borrell takon liderët e rajonit, ”Ballkani Perëndimor, politika e jashtme më rëndësishme e BE’’

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:25

Borrell takon liderët e rajonit, ”Ballkani Perëndimor, politika e jashtme më rëndësishme e BE’’

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:25

Shefi i politikës së Jashtme të Bashkimit Evropian, Josep Borrell, tha se Ballkani Perëndimor mbetet përparësi strategjike e bllokut dhe është “politika e jashtme më e rëndësishme” për të. Borrell organizoi një darkë joformale me përfaqësuesit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshirë kryeministrin Edi Rama.

Borrell takon liderët e rajonit, ”Ballkani Perëndimor, politika e jashtme më rëndësishme e BE’’

Publikuar më: 12/5/2022, ora 10:25

Shefi i politikës së Jashtme të Bashkimit Evropian, Josep Borrell, tha se Ballkani Perëndimor mbetet përparësi strategjike e bllokut dhe është “politika e jashtme më e rëndësishme” për të. Borrell organizoi një darkë joformale me përfaqësuesit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshirë kryeministrin Edi Rama.