Borxhi i fshehur, arrin në 288 mln euro, rëndojnë vendimet e arbitrazhit

Emergjenca shëndetësore e Covid-19 dhe goditja e fortë ekonomike që ka marrë vendi kanë detyruar qeverinë të rishikojë buxhetin, duke e çuar deficitin buxhetor në shifrën rekord të 1 miliard eurove.

Vetë Ministria e Financave parashikon që deri në fund të vitit, borxhi publik të kapërcejë nivelin e 80% në raport më PBB.