“Boshatisen’’ Kakavija dhe Kapshtica, radhët mbaruan, por a duhet harruar?

Në orët e para të mëngjesit të kësaj të hëne, pas më shumë se tre ditësh në radhë kilometrike, ka marrë fund makthi i emigrantëve shqiptarë që ktheheshin në vendet e punës në Greqi.

Situata e krijuar degradoi deri në krizë humanitare ku nuk munguan, tensionet dhe as ngjarjet tragjike, siç ishte aksidenti fatal që i mori jetën 10-vjeçarit.