Bota “kyçet në shtëpi”, 3 miliardë njerëz të izoluar. SHBA, tashmë vatra më e madhe e Covid-19

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, e ftuar në “Dita Jonë”, në rubrikën “Bota në një javë”, për të folur për situatën tepër serioze shkaktuar nga pandemisë globale e koronavirusit dhe masat e marra në vende të ndryshme të botës.