Bota në 2021, një tjetër vit në histori

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 16:02

Bota në 2021, një tjetër vit në histori

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 16:02

Edhe 1 vit tjetër i historisë së njerëzimit është shkruar. Nga trazirat në tempullin e demokracisë, tek lideri i ri i botës së lirë, grushtet e shtetit, zjarret, përmbytjet dhe stuhitë e acarit, betejat e armatosura e deri te takimet e dy liderëve të superfuqive globale.

Bota në 2021, një tjetër vit në histori

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 16:02

Edhe 1 vit tjetër i historisë së njerëzimit është shkruar. Nga trazirat në tempullin e demokracisë, tek lideri i ri i botës së lirë, grushtet e shtetit, zjarret, përmbytjet dhe stuhitë e acarit, betejat e armatosura e deri te takimet e dy liderëve të superfuqive globale.