Bota në garë për vaksinimin

Procesi i vaksinimit në botë, kritikat e OBSH-së ndaj fushatës së ngadaltë në Europë dhe Pashkët që vijnë në një atmosferë izolimi në shumë vende të botës, u diskutuan sot në Dita Jonë me producenten e lajmeve nga bota, Rosalba Bejdo. Ndërsa europianët presin me padurim certifikatën e gjelbër që do të mundësojë udhëtimin gjatë verës, shumë shtete po blindojnë kufijtë.