Bota në një javë

Publikuar më: 10/6/2022, ora 09:00

Bota në një javë

Publikuar më: 10/6/2022, ora 09:00

Në “Dita jonë” ju sjellim ngjarjet kryesore nga bota të kësaj jave, bashkë me kolegen Rosalba Bejdo, me të cilën do të flasim për Samitin e Ballkanit të Hapur në Maqedoninë e Veriut, shqetësimet që lidhen me furnizmin global me grurë, si dhe për intervistën e parë që zonja Angela Merkel ka dhënë qysh pas daljes së saj në pension, gjatë të cilës ka mbajtur qëndrime të forta ndaj luftës në Ukrainë.

Bota në një javë

Publikuar më: 10/6/2022, ora 09:00

Në “Dita jonë” ju sjellim ngjarjet kryesore nga bota të kësaj jave, bashkë me kolegen Rosalba Bejdo, me të cilën do të flasim për Samitin e Ballkanit të Hapur në Maqedoninë e Veriut, shqetësimet që lidhen me furnizmin global me grurë, si dhe për intervistën e parë që zonja Angela Merkel ka dhënë qysh pas daljes së saj në pension, gjatë të cilës ka mbajtur qëndrime të forta ndaj luftës në Ukrainë.