“Bota në një javë”, AstraZeneca dhe dilemat në Europë

Nga incidenti me Von Der Leyen në Turqi te turizmi i vaksinimit në Serbi, producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo sjell në “Dita jonë” zhvillimet më të fundit nga bota.