“Bota në një javë”, Austria dhe Gjermania forcojnë masat

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 08:32

“Bota në një javë”, Austria dhe Gjermania forcojnë masat

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 08:32

Gazetari Xhevahir Qardaku i ftuar në Dita Jonë për të folur për zhvillimet më të fundit nga bota.