Bota në një javë: Biden në Europë dhe takimi Kurti-Vuçiç

Presidenti amerikan Joe Biden udhëton në Evropë për samitin e G7 në Londër dhe më pas në Bruksel me udhëheqësit e NATO-s. Takimet e deklaruara me presidentin rus dhe atë turk, do të jenë në qendër të mediave në javën e ardhshme. Këto dhe të tjera ngjarje ndërkombëtare, u komentuan në “Dita Jonë” me producenten Rosalba Bejdo.