“Bota në një javë”/ Brexit hyn në fazën e fundit

Rubrika “Bota në një javë” sjell në studion e “Dita jonë” gazetaren e A2, Rosalba Bejdo. Përpjekja e Britanisë për shkëputjen nga BE dhe zgjedhjet e para brenda kandidatëve demokratë ishin pjesë e bisedës.