“Bota në një javë”/ Coronavirus, një kërcënim global? – A2

“Bota në një javë”/ Coronavirus, një kërcënim global?

Rubrika “Bota në një javë” sjell në programin “Dita jonë” gazetaren e A2, Rosalba Bejdo. Ndër temat u diskutuan ishin procesi ndaj Presidentit Donald Trump në Senatin Amerikan, që ka hyrë në fazën më të nxehtë, dhe një virus i rrezikshëm qe ka alarmuar autoritetet në Kinë dhe jo vetëm.