“Bota në një javë”/ Faucci-Trump përplasen për hapjen e SHBA-së

Edhe këtë të premte në “Dita jonë” sollëm rubrikën “Bota në një javë” me gazetaren e A2, Rosalba Bejdo, me të cilën sot biseduam për përplasjet mes Presidentit Donald Trump dhe Dr. Anthony Faucci në SHBA, ku mjekët ndjejnë shqetësim për shkak të simptomave misterioze të Covid-19 tek fëmijët. Një pasqyrim i situatës globale të koronavirusit ishte gjithashtu pjesë e diskutimit tonë me Rosalbën.