“Bota në një javë”, Kongresi voton largimin e presidentit Trump

Rubrika, “Bota në një javë” rikthen këtë të premte në Dita Jonë. Gazetarja Rosalba Bejdo, flet për votën për shkarkimin e presidentit Trump në Kongresin Amerikan dhe arsyet për grevat që kanë paralizuar Francën.