“Bota në një javë”/ Krizë politike në Britani për shkak të këshilltarit të kryeministrit

Edhe këtë të premte në “Dita jonë” sollëm rubrikën “Bota në një javë”, me kolegen Rosalba Bejdo, me të cilën biseduam për rastin britanik, ku mosrespektimi i rregullave nga këshilltari i kryeministrit Boris Johnson shkaktoi një skandal. Shkuam edhe në Hong Kong, për situatën e nderë atje pas miratimit të ligjit kinez për sigurinë. Në fund, u ndalem edhe në Amerikën Latine, ku koronavirusi ka shkaktuar mijëra të infektuar dhe viktima.