Bota në një javë: Nga alarmi për Omicron te fjalimi i Biden

Publikuar më: 7/1/2022, ora 08:40

Bota në një javë: Nga alarmi për Omicron te fjalimi i Biden

Publikuar më: 7/1/2022, ora 08:40

Këtë të premte, në "Dita jonë" producentja Rosalba Bejdo, komentoi ngjarjet kryesore nga bota, përgjatë javës. Nga alarmi i shkaktuar nga shifrat rekord të Omicron në Evropë dhe Amerikë, masat në këto vende, si dhe 1-vjetori i kryengritjes në kongresin amerikan, ishin temat e diskutuar në studio.

Bota në një javë: Nga alarmi për Omicron te fjalimi i Biden

Publikuar më: 7/1/2022, ora 08:40

Këtë të premte, në "Dita jonë" producentja Rosalba Bejdo, komentoi ngjarjet kryesore nga bota, përgjatë javës. Nga alarmi i shkaktuar nga shifrat rekord të Omicron në Evropë dhe Amerikë, masat në këto vende, si dhe 1-vjetori i kryengritjes në kongresin amerikan, ishin temat e diskutuar në studio.