“Bota në një javë”, nga dorëheqja e qeverisë ruse, te Çmimet Oscar – A2

“Bota në një javë”, nga dorëheqja e qeverisë ruse, te Çmimet Oscar

Rubrika, “Bota në një javë” sjell edhe këtë të premte në Dita Jonë gazetaren Rosalba Bejdo. Zhvillimet e fundit nga brenda Iranit, dorëheqja e kabinetit qeveritar në Rusi, si dhe të përzgjedhurit për Çmimet Oscar…