“Bota në një javë”, nga fitorja e kryeministrit kanadez, te aleanca mes Turqisë dhe Rusisë

Si çdo të premte, në “Dita Jonë”, për ngjarjet kryesore, që ndodhën në botë gjatë kësaj jave ishte e ftuar gazetarja e A2 Rosalba Bejdo.

Fitorja me dhimbje e kryeministrit kanadez Justin Trudeau, aleanca midis Turqisë dhe Rusisë dhe protestat qe kane përfshirë botën…