Bota në një javë, nga koronavirusi te zgjedhjet në SHBA

Censura kineze lidhur me koronavirusin dhe pasojat e saj. Zgjedhjet paraprake në SHBA, si dhe 5 fotot më të mira të kafshëve të egra, të cilat u shpallën këto ditë në Londër. Këto janë disa nga temat e diskutuara në rubrikën “Bota në një javë” në Dita Jonë, ku i ftuar ishte gazetari Xhevahir Qardaku.