“Bota në një javë”, nga lëvizjet e fundit të Trump, te vaksina

Lëvizjet e fundit të Presidentit Trump, tërheqja e trupave nga Afganistani dhe Iraku, si dhe të fundit që vijnë nga zbuluesit e vaksinave kundër Covid-19, ishin temat e komentuara këtë të premte në Dita Jonë nga producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2, Rosalba Bejdo.