Bota në një javë, nga origjina e virusit, tek akuzat e Trump ndaj Kinës

Edhe këtë të premte, në rubrikën “Bota në një javë”, në Dita Jonë, gazetarja Rosalba Bejdo, foli për të rejat që tregojnë se virusi në Evropë mund të ketë qarkulluar që në dhjetor. Po ashtu, foli edhe për debatet mbi origjinën e këtij virusi dhe akuzat që Trump po ngre kundër Kinës ditët e fundit.