Bota në një javë: Nga pandemia te kriza e emigrantëve në kufi me Poloninë dhe situata në RMV

Publikuar më: 12/11/2021, ora 08:44

Bota në një javë: Nga pandemia te kriza e emigrantëve në kufi me Poloninë dhe situata në RMV

Publikuar më: 12/11/2021, ora 08:44

Vala e katërt e pandemisë në Evropë, shifrat rekord të infektimeve në disa vende evropiane dhe paralajmërimi i OBSH-së për një dimër të zymtë dhe analiza e asaj që po ndodh në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë ishin pjesë e bisedës në studion e Dita Jonë me producenten e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN Rosalba Bejdo. Në fokus ishte gjithashtu edhe situata politike në rajon pas dorëheqjes së Zaev.

Bota në një javë: Nga pandemia te kriza e emigrantëve në kufi me Poloninë dhe situata në RMV

Publikuar më: 12/11/2021, ora 08:44

Vala e katërt e pandemisë në Evropë, shifrat rekord të infektimeve në disa vende evropiane dhe paralajmërimi i OBSH-së për një dimër të zymtë dhe analiza e asaj që po ndodh në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë ishin pjesë e bisedës në studion e Dita Jonë me producenten e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN Rosalba Bejdo. Në fokus ishte gjithashtu edhe situata politike në rajon pas dorëheqjes së Zaev.