Bota në një javë/ Nga qasja e Europës për vaksinën te zhvillimet politike në SHBA

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 10:27

Bota në një javë/ Nga qasja e Europës për vaksinën te zhvillimet politike në SHBA

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 10:27

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, e ftuar në “Dita jonë” ka folur mbi zhvillimet kryesore të javës. Nga samiti i G20-ës i organizuar virtualisht në Arabinë Saudite dhe qasja e vendeve të zhvilluara evropiane ndaj shpërndarjes së vaksinës, te zhvillimet politike në SHBA, pranimi i tranzicionit nga Trump dhe emërimi i John Kerry për klimën.

Bota në një javë/ Nga qasja e Europës për vaksinën te zhvillimet politike në SHBA

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 10:27

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, e ftuar në “Dita jonë” ka folur mbi zhvillimet kryesore të javës. Nga samiti i G20-ës i organizuar virtualisht në Arabinë Saudite dhe qasja e vendeve të zhvilluara evropiane ndaj shpërndarjes së vaksinës, te zhvillimet politike në SHBA, pranimi i tranzicionit nga Trump dhe emërimi i John Kerry për klimën.