Bota në një javë: Nga samiti i BE-së, kriza në Bullgari dhe zgjedhjet në Francë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 08:34

Bota në një javë: Nga samiti i BE-së, kriza në Bullgari dhe zgjedhjet në Francë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 08:34

Mbledhja e fundit të Këshillit Evropian dhe kriza politike, që çoi në rrëzimin e Qeverisë bullgare. Çfarë pritet të ndodhë më tej për vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut? Producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo përcolli në “Dita Jonë” ngjarjet kryesore të arenës botërore.

Bota në një javë: Nga samiti i BE-së, kriza në Bullgari dhe zgjedhjet në Francë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 08:34

Mbledhja e fundit të Këshillit Evropian dhe kriza politike, që çoi në rrëzimin e Qeverisë bullgare. Çfarë pritet të ndodhë më tej për vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut? Producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo përcolli në “Dita Jonë” ngjarjet kryesore të arenës botërore.