Bota në një javë: Nga takimi Putin-Erdogan te dorëheqja e Draghit dhe situata në Britani

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:24

Bota në një javë: Nga takimi Putin-Erdogan te dorëheqja e Draghit dhe situata në Britani

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:24

Xhevahir Qardaku, gazetar i lajmeve ndërkombëtare në A2CNN, foli në Dita Jonë mbi disa nga zhvillimet e fundit nga bota gjatë javës që po mbyllim. Presidenti rus Putin dhe ai Erdogan i Turqisë u takuan për herë të parë ballë për ballë, që prej nisjes së luftës. Ndërkohë në Itali, Pavarësisht se mori votëbesimin, Mario Draghi jep dorëheqjen, ndërsa në Britani gara për “10 Dauning street” ngushtohet mes dy kandidatësh.

Bota në një javë: Nga takimi Putin-Erdogan te dorëheqja e Draghit dhe situata në Britani

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:24

Xhevahir Qardaku, gazetar i lajmeve ndërkombëtare në A2CNN, foli në Dita Jonë mbi disa nga zhvillimet e fundit nga bota gjatë javës që po mbyllim. Presidenti rus Putin dhe ai Erdogan i Turqisë u takuan për herë të parë ballë për ballë, që prej nisjes së luftës. Ndërkohë në Itali, Pavarësisht se mori votëbesimin, Mario Draghi jep dorëheqjen, ndërsa në Britani gara për “10 Dauning street” ngushtohet mes dy kandidatësh.