Bota në një javë/ Nga trazirat në Kapitol te pranimi i humbjes nga Trump

Producentja Rosalba Bejdo ka bërë një analizë të ngjarjeve ndërkombëtare që dominuan këtë javë.
Ajo foli mbi ngjarjet dramatike në Uashington DC, ku mbështetësit e z. Trump mësynë hollet e Kongresit dhe Senatit Amerikan, në përpjekje për të ndalur procesin demokratik të tranzicionit të pushtetit.
Ç’do të thotë kjo, për të ardhmen e afërt dhe të largët të Amerikës?