“Bota në një javë”, OBSH, hetim për pandeminë

Rezultatet e Organizatës Botërore të Shëndetit që kërkon të hetojë mbi pandeminë Covid-19, përpjekja franko-gjermane për t’ju gjendur pranë Italisë dhe për të siguruar të ardhmen e Bashkimit Evropian, ishin temat e diskutuara në Dita Jonë nga producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2, Rosalba Bejdo.