Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Bota në një javë, presidenca shqiptare e Këshillit të Sigurisë

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 08:13 | Aktualitet

Nga përmbytjet në Libi, te lufta në Ukrainë dhe Asambleja e Përgjithshme e OKB, producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo sjell të rejat më të fundit nga bota.

Ditari A2 CNN