“Bota në një javë”, takimi Kurti-Vuçiç dhe ai Putin-Kim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:33

“Bota në një javë”, takimi Kurti-Vuçiç dhe ai Putin-Kim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:33

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, ishte e ftuar në studion e “Dita Jonë”, në A2 CNN, për të komentuar ngjarjet kryesore të javës nga rajoni dhe bota.

“Bota në një javë”, takimi Kurti-Vuçiç dhe ai Putin-Kim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:33

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, ishte e ftuar në studion e “Dita Jonë”, në A2 CNN, për të komentuar ngjarjet kryesore të javës nga rajoni dhe bota.