“Bota në një javë”/ Vendet me menaxhimin më të mirë të Covid-19

Edhe këtë të premte në “Dita jonë” sollëm rubrikën “Bota në një javë” me kolegen Rosalba Bejdo, me të cilën folëm për disa nga shtetet që kanë patur më shumë sukses në përballimin e pandemisë Covid-19, Europën që hyn në fazën e dytë dhe lajmet që vijnë nga Koreja e Veriut mbi fatin e liderit suprem, Kim Jong-un.