Bota në një vit, ngjarjet që shënuan 2018-n – A2

Bota në një vit, ngjarjet që shënuan 2018-n

2018-ta solli një zbutje të tensioneve me regjimin komunist te Penianit. Motra e Kim Jong Un u bë pjesëtarja e parë e familjes në pushtet që udhëtoi drejt jugut, për lojërat olimpike të Pjongcang. Ngjarja do të pasohej nga një takim në muajin prill mes Kim dhe presidentit koreano-verior Moon Jae In.

Në qershor erdhi takimi i parë në histori mes një presidenti amerikan dhe një lideri te regjimit komunist në Singapor. Trump tha në Twitter se ishin gati për hapjen e një kapitulli të ri.

Shkarkoni aplikacionin e A2