“Bota në një vit”, ngjarjet që shënuan vitin 2019

Gazetarja e lajmeve ndërkombëtare në A2, Rosalba Bejdo flet për ngjarjet dhe personazhet që dominuan skenën ndërkombëtare vitin 2019; nga hetimet ndaj Trump dhe nisja e procedurave të shkarkimit, tek kalvari torturues i Brexit dhe mobilizimi global për klimën.