“Bota, një hap larg asgjësimit bërthamor”

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:56

“Bota, një hap larg asgjësimit bërthamor”

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:56

Bota është një hap larg asgjësimit bërthamor dhe përballet me rreziqe të papara që prej Luftës së Ftohtë. Paralajmërimi erdhi nga Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres, gjatë konferencës për shqyrtimin e traktatit 10-vjeçar të mospërhapjes së armëve bërthamore.

“Bota, një hap larg asgjësimit bërthamor”

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:56

Bota është një hap larg asgjësimit bërthamor dhe përballet me rreziqe të papara që prej Luftës së Ftohtë. Paralajmërimi erdhi nga Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres, gjatë konferencës për shqyrtimin e traktatit 10-vjeçar të mospërhapjes së armëve bërthamore.