Bota përballë koronavirusit, sfida më e madhe pas Luftës II Botërore

Rubrika e “Dita Jonë”, “Bota në një javë”, me kolegun tonë Xhevahir Qardaku. Situata dramatike e pandemisë globale të shkaktuar nga koronavirus dhe sesi po përballohet kjo në vende të ndryshme të botës.