Bota përballë Omicron, të dhënat e fundit dhe masat e shteteve

Përditësuar më: 1/12/2021, ora 14:33

Bota përballë Omicron, të dhënat e fundit dhe masat e shteteve

Përditësuar më: 1/12/2021, ora 14:33

Gazetari Xhevahir Qardaku sjell më shumë detaje mbi këtë çështje