Bozdo: PD, krenare për njerëzit që e përfaqësojnë – A2

Bozdo: PD, krenare për njerëzit që e përfaqësojnë

I ftuar në A2, sekretari organizativ i Partisë Demokratike, Enno Bozdo tha se me zgjedhjet e reja në strukturat e kësaj force politike do të reflektohen ndryshimet e nevojshme dhe risitë duke e bërë krenare PD-në për njerëzit që e përfaqësojnë. Bozdo konfirmoi edhe faktin se ai do të jetë një nga kandidaturat për strukturat drejtuese brenda partisë, me rezultatet e të cilave do të njihemi ditën e shtunë.