Braçe: Di përtej emrave të përfshirë, zgjidhjen ta japë drejtësia

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:00

Braçe: Di përtej emrave të përfshirë, zgjidhjen ta japë drejtësia

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:00

Përtej emrave të përmendur deri më tani nga denoncuesit e aferës së inceneratorëve deputeti socialist Erion Braçe thotë se ka edhe të tjerë të përfshirë në këtë aferë, madje edhe nga radhët e denoncuesve. Në intervistën me Merita Haklajn ai zgjodhi të mos përmendte emra por i bëri apel drejtësisë për hetim gjithëpërfshirës. Sipas tij një pjesë e politikanëve po deformojnë dhe pengojnë drejtësinë në këtë çështje.

Braçe: Di përtej emrave të përfshirë, zgjidhjen ta japë drejtësia

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:00

Përtej emrave të përmendur deri më tani nga denoncuesit e aferës së inceneratorëve deputeti socialist Erion Braçe thotë se ka edhe të tjerë të përfshirë në këtë aferë, madje edhe nga radhët e denoncuesve. Në intervistën me Merita Haklajn ai zgjodhi të mos përmendte emra por i bëri apel drejtësisë për hetim gjithëpërfshirës. Sipas tij një pjesë e politikanëve po deformojnë dhe pengojnë drejtësinë në këtë çështje.