Braçe: Jam i tmerruar që 2 inceneratorët nuk funksionojnë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:06

Braçe: Jam i tmerruar që 2 inceneratorët nuk funksionojnë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:06

Deputeti i PS-së Erion Braçe u shpreh i tmerruar për mos funksionimin e dy inceneratorëve, atij të Elbasanit dhe Fierit dhe thotë se dikush duhet të mbajë përgjegjësi. Për këtë qëllim thekson ai u bë reforma në drejtësi dhe organet e reja të drejtësisë.

Braçe: Jam i tmerruar që 2 inceneratorët nuk funksionojnë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:06

Deputeti i PS-së Erion Braçe u shpreh i tmerruar për mos funksionimin e dy inceneratorëve, atij të Elbasanit dhe Fierit dhe thotë se dikush duhet të mbajë përgjegjësi. Për këtë qëllim thekson ai u bë reforma në drejtësi dhe organet e reja të drejtësisë.