Braçe: Korrupsioni problem madhor i qeverisjes, domosdoshmëri funksionimi i drejtësisë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:09

Braçe: Korrupsioni problem madhor i qeverisjes, domosdoshmëri funksionimi i drejtësisë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:09

Deputeti socialist Erion Braçe e shikon korrupsionin si një problem të madh në qeverisje prej 33 vitesh dhe jo problem të qeverisë. Në Intervistën me Merita Hakjan ai thotë se ky është një fenomen i qëndrueshëm i Shqipërisë për të cilin duhet të veprojë drejtësia, përtej modernizimit. Sipas tij funksionimi i drejtësisë është domosdoshmëri për luftën ndaj këtij fenomeni.

Braçe: Korrupsioni problem madhor i qeverisjes, domosdoshmëri funksionimi i drejtësisë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:09

Deputeti socialist Erion Braçe e shikon korrupsionin si një problem të madh në qeverisje prej 33 vitesh dhe jo problem të qeverisë. Në Intervistën me Merita Hakjan ai thotë se ky është një fenomen i qëndrueshëm i Shqipërisë për të cilin duhet të veprojë drejtësia, përtej modernizimit. Sipas tij funksionimi i drejtësisë është domosdoshmëri për luftën ndaj këtij fenomeni.