Braçe: S’e negociojmë demokracinë, zgjedhjet e ardhshme në 2021-shin – A2

Braçe: S’e negociojmë demokracinë, zgjedhjet e ardhshme në 2021-shin

Zëvendëskryeministri Erion Braçe ishte i ftuar në “Dita Jonë” për të folur për situatën politike në vend. Ai foli për ftesën për dialog ndaj Bashës, Dosjen “339”, për përgjegjësit e gjendjes aktuale, por dhe çështje të tjera.