Braktisja e fshatrave, shkollat pa nxënës në Bestrovë e Kërkovë

Fenomeni i mungesës së nxënësve në shkollat 9-vjeçare po godet gjithnjë e më shumë zonat rurale dhe fshatra. Më shumë se kushdo tjetër këtë fenomen po e vuajnë fshatrat Bestrovë dhe Kërkovë në rrethin e Vlorës.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 9 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 409 raste në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 9 raste të reja në 24 orët e fundit