Brataj: Nuk ruhet asnjë lloj distance në plazh, shqetësojnë autobusët nga Kosova

Gushti ka arritur shifrat e shpërndarjes së COVID-19, diçka e pranueshme deri diku për shefin e Urgjencës Kombëtare nga shtimi relativ i turistëve që pushojnë në brigjet e vendit tonë.

Sërish problemi qëndron në mos respektimin e masave parandaluese. “ Traditat tona të puthjeve edhe përqafimeve nuk duhet të vijojnë, e transportojnë me siguri infektimin. Jemi në një periudhë ku masat janë shumë më të lehta, dhe sërish nuk respektohen. Nuk ruhet asnjë lloj distance, shihet në çdo kronikë të plazheve.