Brataj për rihapjen: Efektet priten në fund të majit, zbatoni masat

Rreziku i koronavirusit nuk ka kaluar. Ulja e të prekurve të rinj nuk tregon gjendjen aktuale të infeksionit. Efektet e rihapjes dhe lehtësimit të masave, mjekët i presin në fund të majit, me një rritje tjetër të numrit të të infektuarve.